Et Restaurantları | Tarihçemiz


Restaurantı 1972 yılında Ataköy Sahil Yolu üzerinde lüks sınıf belgeli restaurant olarak kurulmuştur.
Kurucuları işadamları 1921 Akseki doğumlu Ömer Duruk ile 1933 Eskipazar doğumlu İbrahim Denizer'dir.

ismi Karabük Eskipazar yöresinde "Yayla Evi" anlamına gelmektedir. Tüm iç ve dış dekorasyon özüne uygun tarzda dekore edilmiştir. Damak tadı, porsiyonlarımızdaki doyurucu gramaj, hijyenik ve şeffaf üretim, kaliteli ürün müessesemizin değişmeyen prensipleridir. Türkiye ekonomisine ve turizm sektörüne önemli katkılarda bulunan müessesemizde yaklaşık 400'e yakın personel hizmet vermektedir.

Müesseselerinin şu anda İstanbul'da faaliyet gösteren toplam 5 şubesi bulunmaktadır ve tüm restaurantlarda ürün kalitesi ve lezzeti markasına uygun olarak aynı seviyededir. Şubelerimizden 2 tanesi restaurant olamak üzere; Ataköy Sahilyolu ve Levent Çarşı'da faaliyet göstermektedir. Take-Away (Al-Götür) ve Paket Servis hizmetleri de mevcuttur. Diğer 3 şubemiz ise; Capacity AVM, Cevahir AVM ve 216 AVM’de bulunmaktadır.

Ailece hem hoş vakit geçirebileceğiniz, hem de benzersiz lezzetleri tatma fırsatı bulacağınız restaurantlarımızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız...

| Şubelerimiz
Ataköy (Merkez) Sahilyolu Ataköy - İST.
Tel : 444 7 999
Levent Çarşı Caddesi No:24 1. Levent - İST.
Tel : 0 212 281 15 92
Cevahir AVM
Mecidiyeköy - İST. 
Tel : 0 212 380 23 70
Capacity AVM
Bakırköy - İST. 
Tel : 0 212 560 28 89