GELİK ET RESTAURANT
1972’den beri sizlerleyiz. Yeniliklere ve tazeliğe önem veriyoruz.Birbirinden güzel ürünlerimiz sizler için özenle hazırlanıyor. Lezzetimize olan güvenimizin 50. yılını kutluyoruz! Gelik tarihi boyunca sizler için burada!
Gelik et restaurantı 1972 yılında ilk şubesiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu güne kaliteden taviz vermeyerek sunduğu özgün lezzetleri ve otantik dekorasyonuyla kendine has bir tarz oluşturmuştur. “GELİK” ismini batı karadeniz’de bulunan yayla evlerinden almuştur: Kurucuları Antalya Aksekili Ömer Duruk (merhum) ve Karabük Eskipazar’lı İbrahim Denizer’dir.İstanbul’da yaşayanlara birçok özel lezzeti kurulduğu yıllarda sunmaya başlamış ve özellikle Kuyu Kebap, Gelik Köfte, Gelik Pilav ve Gelik Künefe gibi spesiyel ürünleri ile popülaritesini arttırmıştır.
Bilinen ve güvenilen bir marka haline gelen Gelik, yurtdışından bir çok misafir alarak bilinirliğini Türkiye dışına da taşımıştır.
Özenle hazırlanan Gelik Künefe.
Özenle hazırlanan Gelik Pide.
Özenle hazırlanan Gelik Pilav.
Özenle hazırlanan Gelik Kuyu Kebabaı.
(0212) 560 72 82
gelik@gelik.com.tr
gelikrestaurant
Tazelik, hijyen ve 50 yıllık tecrübe.